budak2 blurr yg comel...

Saturday, February 19, 2011

sedihnya besday tahun nih....

assalamualaikum n hye semua...

harini kan besday aku..orang cakap lau besday girl takley sedih2 kan..kena hepi2 ja..tapi aku sedih la harini...sedih sangat2..huhuhuh....

nak tahu sebab aku sedih??

sedihnya sebab tak da orang bagi kek besday...

sedihnya sebab takda orang bagi hadiah...

sedihnya sebab takda pakwe nak sambut besday sama2...

sedihnya sebab tak boleh sambut besday dengan family...

sedihnya sebab dia dah tak ingat besday aku...

sedihnya sebab tunggu seseorang wish tapi tak wish2 pun...

sedihnya sebab malam ni ada rapat umum tapi aku letih sangat dengan event siang tadi...

sedihnya sebab makcik jiran sebelah katil keluar dating tinggalkan aku sorang2...

sedihnya...sedihnya...sedihnya...

ah malas la nak pikir sal sedih2 nih....

jom layan pic aku masa event siang tadi...very like dis picture...

haha..tak sgka aku berani pegang menatang nih....

thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

10 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

weiiii..ang pegang menatang hapa tuuuu...takot nya akuuuuu T____T

cikblurr said...

hahahh..apa nama tah org panggil menatang nih..aku pun lupa ar..ni pun bru 1st time aku pgang..

Cik Z@i Pen@nG said...

ciannye...hepi besday

cikblurr said...

thankz yer..

Anak Ulu Cheka said...

selamat hari lahir

semoga sentiasa dlm naungan Allah

Yuni Aisyah said...

alala sayang xyah la sedih2..slmt hari lahir...:)

cikblurr said...

anak ulu cheka :

thankz yer..amin...

cikblurr said...

yuni aisyah :

huhu....temkiu dear...

iekasub said...

jangan sedih2! meh nak wish :D

HAPPY BELATED BIRTHDAY DEARIE! MAY GOD BLESS YOU ALWAYS~ ^^,

cikblurr said...

iekasub :

thankz..amin....