budak2 blurr yg comel...

Thursday, March 10, 2011

entry gedik-gedikan...

assalamualaikum n hye semua.....

entry nih aku nak tujukan khas la untuk membe aku sorang nih..
membe dari kecik katanya la....dia la kata..aku kata la jugak...tak paham ek?? kih3....

sapa la agaknya membe dari kecik aku tu kan...suprise..........
memang pun aku kawan ngan dia dari kecik lagi....kami dok sat
u kampung la....aku sama kelas ngan dia dari darjah 1 lagi sampai la tingkatan 5...bosan kot tiap2 taun asyik tengok muka dia ja lam kelas..werkkkk....muntah pelangi kot...hahahaha....

sebenarnya aku tulis entry nih saja ja menggedik2 nak wish SELAMAT PENGANTIN BARU kat dia.....oppppppppsssss.....tapi wish nih bukan untuk hari ni yer...wish untuk 5 tahun akan datang ataupun tunggu la time dia kawen nanti....sesaja ja nak wish awal2 sebab tadi dia tergedik2 sangat nak aku wish jugak kat dia selamat pengantin baru.....

sesapa rasa nak wish jugak kat dia jom p terjah blog dia kat sini...

thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

8 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

hahaha
kat aku tak mau wat ka wei?? kehkeh..
wei jom wat deal nak x??
ishh..hahaha.
hang beli tak t-shirt KBU??

..Aku Sendiri.. said...

wah. kak wana blog rupanya. hehe. :D

wana_abdul said...

like++++....sgt suke entry...cmbil bce cmbil gelak guling2 ats ktil....wawawawa

cikblurr said...

yaya : hg nak gak ka?? nanty2 la aku wat.....tggu naaa.....

cikblurr said...

aku sendiri : ehheheh..p la terjah..sambil2 tu follow sekali...

cikblurr said...

wana abdul : guling2 jgn smpai jatuh katil sudah...

♥yaya budak suka embun♥ said...

nak la niiii..hahahahaha

Zaza said...

selamat pengantin baru!! :P
ha ha!