budak2 blurr yg comel...

Thursday, March 3, 2011

sayang sampai mati...

assalamualaikum n hye semua...
malam nih semua ikut aku nyanyi ok...*paksa nih*
cepat semua jom nyanyi sama2...

hepi besday to you,
hepi besday to you,
hepi besday, hepi besday,
hepi besday to you...

ok thankz semua sapa yang nyanyi..sapa yang tak nyanyi tamaw kawan...*majuk*

harini, 4 MAC 2011....besday orang yang paling2 berharga dan paling2 aku sayang dalam dunia nih...orang yang telah membawa aku ke dunia nih..orang yang tel
ah beri aku satu kehidupan yang paling bermakna...orang yang sentiasa ada bila aku sedih, gembira, ada masalah, sentiasa setia mendengar semua masalah dan luahan hati aku, sentiasa beri semangat bila aku rasa down dengan hidup nih, kaunselor sepenuh masa aku, sahabat baik aku...beliau adalah segala - galanya bagi aku....tanpa beliau takkan wujudnya aku di dunia nih...

ni la buah hati aku...kekasih awal dan akhir...sayang sampai mati...di dunia dan akhirat...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
4 mac 1968 - 4 mac 2011

muda lagi kan mak aku...baru umur.............korang kira la sendiri..malas nak gtau...hehehe....

hepi besday mak, moga panjang umur, murah rezeki, berbahagia selalu...kak sayang sangat2 kat mak..thankz untuk segala pengorbanan mak selama 22 tahun untuk kak dari kak lahir sampai sekarang...thankz sebab menjadi emak yang paling terbaik dalam dunia...u r the very2 best mom in the world...love u forever n ever....

notatakberkaitan : tak sabar nak tunggu siang..nak balik rumah dan peluk cium mak...

notatakberkaitan 2 : untuk adik aku, angah sabar ok..aku tau memang berat untuk hang terima semua nih, aku tau ni first time hang berpisah jauh dari mak..dari kecik lagi tiap2 tahun mesti hg akan ada time besday mak tak macam aku..aku start form 1 lagi dah dok jauh dari mak sampai sekarang nih..so, aku dah tak rasa sedih sangat kalau tak da waktu besday mak sebab hampir tiap2 tahun waktu besday mak aku takda kat umah... tapi keadaan dah berubah sekarang. sabar ok..lagi 2 tahun ja hg kat sana..lepas habis stadi nanti bleh la kita sambut besday mak sama2 ok..

thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

12 comments:

cik ayin said...

hepi besday too yaww :)

cikblurr said...

cik ayin : hehehe..thankz...(bgi pihak mak)

wana_abdul said...

ak yg tacink ni apesal...nk ngis lak....hehehe

cikblurr said...

tah hg nih..tetiba ja tacink...tadak pasai tol..hahahah...

♥yaya budak suka embun♥ said...

hepi bday mak :D

LATEST ENTRY : JOM GADUH!

cikblurr said...

yaya : thankz..wakil dari mak..kih3...

man yusoef said...

hepi besday mak cik..smoga pnjng umor..murah rezeki selalu.

fRaMe+LenSeS said...

Selamat hari lahir kat Ibu kamu. moga2 ibu sntiasa sehat sejahtera.. dapat anak2 soleh2 dan solehah y leh mendoakan dia selama2. ;)

misz sheyla said...

semoga panjang umo, murah rezeki, :)
happy belated birthday utk mak awak

cikblurr said...

man yuseof : thankz yup...bgi pihak mak saya..hehehhe..

cikblurr said...

frame + lenses : thankiz yup..amin...

cikblurr said...

misz sheyla : thankz yer...