budak2 blurr yg comel...

Sunday, November 20, 2011

arkib, penyelidik, dinner, makan...oooo yeahhh...

assalamualaikum n hye semua...

harini baru sempat nak rehatkan diri, otak dan minda...dari hari khamis sibuk bebenor dari pagi sampai malam baru balik bilik....semua gara2 thesis...thesis oooo thesis...sudah pening dengan thesis.....aku ingatkan bila dah masuk final year dekat u, diri makin relek sebab dah tak banyak subjek...alahai...malangnya aku punya ingatkan tu...makin dah nak habis belajar, makin bertimbun timbun pulak keja...letih otak aku...kesian badan aku....wahh..lama2 fikir boleh botak kepala ni....baru dua hari bertapa di arkib pulau pinang, baru aku faham kenapa banyak lecture2 sejarah kepalanya b****..hahahah... berat ni..alamak...takut nak habiskan thesis..kena siap sedia dengan yu nam hair care ni..hhohoho...tapi pengalaman buat research dekat arkib memang best la kan...paling best bila dapat title ni....


hmm...lepas ni rasanya aku akan jadi pengunjung setia arkib....mr teddy jangan jeles ok saya akan berdating selalu dengan mr arkib ni..hohoho......ok cut the stori...

......................................................................


semalam pulak, ada malam penghargaan untuk ppsl...sebelum pergi tu mr teddy asyik pesan ja..jangan pakai lawa2 tau...jangan pakai cantik2 tau..haha..jeles la tu kan....apa dengki sangat kan dia tu..jeles la dia tak boleh melaram kan...ahhaha....orang camni pun ada kan?? keh3... jom la layan gambar2 masa dinner semalam..layannnn...

COTY : couple of the year...haha...

bebudak 1st year..sodap sora deme...

tak bleh terime hakikat..aku lagi rendah dari azmer...not fairr!!!..

kami anak mohd salleh..hohoho...

agaknya ada orang kentut kot si marlin tutup hidoong..ahhaha...

part ni paling best.we're big family...

gegadis + separuh beboy..haha...

mell tengah tahan ketut @ sembelit??? haha...

makanan yang superb...kenyang sampai pagi...

ok tu ja kot buat masa ni..esok akan berdating lagi dengan arkib...yeah..harap semua berjalan lancar....amin...

thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

4 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

hai penyelidik. haha :P

Подтверждаю said...

as salam..
wah! peneyelidik.hehe..
apa boleh buat. tiada title yang sesuai kan~~~

=)

Anonymous said...

nak komen sikit pasal part yang paling last skali..yeke kenyang sampai pagi? ermm

InTaN said...

Gambar aku pun xdak....xpa2..cmnie ka kawan.... :(