budak2 blurr yg comel...

Sunday, November 13, 2011

Soalan Bangang Yang Buat Orang Lagi Bengang !! Ggrrrrrr !!

1)Bila orang nampak anda baring tutup mata....
Soalan: Hyee! tidur ke?
Jawapan: Tak la,aku training mcm mana nak mati nanti...
...
2)Imagine anda bawa tv anda yang rosak gi jumpa technician untuk repair,dia mesti tanya gak:
Soalan: Nak repair tv ke?
Jawapan: Tak la,aku bosan! so sje aku bwk tv ni jln2.

3)Time anda bangun tidur, dan terus si bendul tu mesti tanya anda:
Soalan: Hyep! da bangun?
Jawapan: Ish,aku tengah tido sambil berjalan-jalan...

4)Kawan anda call phone umah anda dan...
Soalan: Hello?.. Ada mana ?
Jawapan: Kat sini haa ,kat bus stop!!!

5)Diorg nampak anda keluar dari bilik mandi dan dalam keadaan basah-basah..
Soalan: Eh baru mandi ke?
Jawapan: Ehh! Mana ada , Aku jatuh dalam lubang jamban tadi!!!

6)Anda di dalam toilet , pintu berkunci , ada gak orang ketuk pintu dan tanya anda..
Soalan: Ada orang tak?
Jawapan: ( *Suara Kiut* ) Mana ada orang!! Taik yang bercakap ni!!
7) anda bawa beg nak masuk dalam rumah...
soalan : eh baru sampai ke?
jawapan : takla, dah nak balik pun!!!

8) anda masuk ke kedai buku...
soalan : nak beli buku ke?
jawapan : tak lah...nak beli nasi goreng ni!!!

9) anda sedang makan nasi...
soalan : hai tengah makan nasi ke?
jawapan : eh mana ada. saya tengah kira beras nih!!!

10) korang tengah cuci kereta..pastu jiran sebelah tegur...
soalan : hai, tengah cuci kereta ke? rajin...
jawapan : hai... bukan cuci kereta la, tengah bagi lembu makan!!!

ahhaha....kompom diorang makin bengang kan....

notatakberkaitan : di potostat dari fesbuk dan di tambah sesuka hati.....


thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

No comments: