budak2 blurr yg comel...

Wednesday, February 22, 2012

my 23th birthday...

assalamualaikum n hye semua.....

minggu yang sangat2 sibuk... mula 9/2 off to kay ell sampai 16/2... 16/2 sambung program sampai 19/2... 19/2 sampai sekarang bermula semester baru...baru sempat nak updatekan belog... first sekali ofkos la cerita stori yang memang aku takkan lupakan sampai bila2...suprise birthday party created by mr teddy..... lets begin...

birthday aku 19/2...masa ni aku ada konvensyen stpm peringkat negeri pulau pinang dengan adik2 upper 6. masa malam tu aku terperasan something kenapa semua orang kalut2 masuk ke dewan masa dekat2 jam 12.00 am walaupun masa tu adik2 stpm semua sedang beraktiviti... dan yang peliknya lagi ada sorang urusetia ni sangat baik ajak aku masuk ke dewan sekali... dalam fikiran aku satu ja..nak celebrate birthday adik2 stpm yang birthdaynya bulan 2... so, tanpa fikiran kotor aku pun join la sekaki...kononnya nak tengok persembahan "faizal tahir" usm buat persembahan untuk budak2 tu...sekali lagi tanpa fikiran kotor aku diajak untuk duduk di kerusi depan sekali kononnya lagi clear...

pandai "faizal tahir" ambil peranan... budak2 stpm tu semua pulak macam teruja ja nak dengar persembahan si faizal tahir tu....tetiba ja lampu dewan dipadamkan... mr teddy kata kononnya nak menghayati keindahan malam la...cis... nak hayati kebenda dalam dewan kot....kalau kat luar ofkos la kan boleh tengok bintang2.... tapi sabar2.... tunggu punya tunggu bila faci2 ni nak wat gimik untuk budak2 stpm... tetiba ja terpasang video kat skrin besar dalam dewan tu..nak tahu video apa?? tungguuuuu..... masa tu tak tau nak gambarkan perasaan aku camna... rasa macam nak nangis pun ada..rasa cam nak lari peluk mr teddy pun ada...nasib kewarasan akal menghalang aku dari buat macam tu..kalau tak... abis la adik2 stpm tu tengok contoh tak elok..hahaha....

habis ja video tu semua adik2 dengan diketuai mr teddy secara berjemaah menyanyikan lagu happy birthday sambil dua orang membe baik aku di usm masuk bawa kek...terharu baq hang... masa ni tengah cuti sem lagi..sanggup diorang datang awal semata2 nak sambut birthday aku... air mata terharu yang aku dok tahan2 dari mula tu apa lagi..merambu2 la keluar...malu gila....huhu...bayangkan la dalam dewan tu saja ada hampir 190 orang termasuk fasi dan urusetia... wei aku nangis depan orang ramai kot...hilang kemachoan aku...huhu...

apa2 pun memang sangat menusuk kalbu... habis ja sambutan birthday aku tetiba pengarah projek masuk marah2... aku pun gerun... part pengarah projek ni bermula la gimik untuk budak2 tu... siap nangis2 lagi sebab kena maki kaw2 punya...haha..tak pasal2 si helmi membe aku tu pun kena maki dengan pengarah projek...hahah.. kesiannn...nasib part aku tak kena camtu..lau tak mau aku majuk satahun ngan mr teddy...ahhahah,,...

jom layan gambar2 sepanjang malam tuu....zassss....

si perancang segalanya.... semua dia punya angkara..

my birthday kek...sodapppp.....

huhuuuh..malu i.....

saat nak potong kek..terharu baq hang...

sebelum dikenakan.. budak ni la yang beria2 ajak aku masuk dewan n duduk depan sekali... ciskek betul..dalam diam dia dah berpakat dengan mr teddy....

my bestie forever yang sanggup balik awal ke usm semata2 nak berjayakan rancangan mr teddy...

adik2 yang turut di"prank" haha..kesian...

notatakberkaitan : thankz sangat2 untuk awak mr teddy sebab sanggup rancang dan buat semua ni..memang takkan boleh lupa sampai bila2... untuk adik2 yang dah bersengkokol dengan mr teddy jugak, thankz ya sebab sanggup bekerjasama dan memudahkan kerja mr teddy...


to be continue...

thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

3 comments:

Noraim said...

happy belated birthday kak! :)

ZWAN SABRI said...

Happy Belated Birthday.. Semoga panjang umur n dimurahkan rezki.. amin! :)

Anonymous said...

happy sgt sebab awak happy mrs teddy. ikhlas Mr teddy..:)