budak2 blurr yg comel...

Tuesday, January 11, 2011

belog ini kolot yer????

hye semua....
semalam i baca shoutbox i tu..pastu da la seorang insan nih cakap belog i nih kolot....
lau korang tak caya korang tengok la sendiri..i dah printscrinkan dah...mula2 ritu dia penah cakap belog i nih kolot...
tapi i malas nak ambik tau sangat la kan...
bila i baca shoutbox semalam tengok dia cakap kolot lagi...
i teringin sangat nak tau belog nih kolot camna...
tapi dia tu tak tinggalkan link la plak...
so..camna i nak tanya dia tentang kekolotan belog i nih...
lau dia bagi link boley jugak la i terjah2 belog dia yang moden tu...
mana tau kan bila i terjah belog moden dia tu tetiba belog i pun jadi moden...
kan bagus camtu..t ley la i tolong promote2 belog moden dia tu sekali....
untung2 follower dia makin ramai..ye tak???
I nak tanya nih...
belog i nih kolot yer????
kat area mana yg kolot tu yer??
gtau la plizzzz......
I tau i tak kreatif..ayat i tak berbunga2 pun...
lagipun i baru ja berjinak2 dengan dunia nih...walaupun belog nih dah lama wujud tapi i baru ja nak publishkan kat umum...
bagitahu la yer camna i ley tingkatkan lagi....
jangan risau..i takkan marah punya...
btw..thankz yer tuk semua yang follow n terjah belog i...
tinggalkan la link sekali yer...senang i nak follow @ terjah belog u all balik...
thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

8 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

peerrgghhhh..mantoooppp
hahaha

tahlerr said...

apa yg mantop tu cik yaya?? whats ur comment????

mary ann ;) said...

orang tu jeles lah tu...jangan ambik port sangatlah okayy ;)

tahlerr said...

thankz yer mary ann...

Wanz Mejuez said...

era? siapa yea??

dia cakap pun tk serupa bikin .. kalau dia mengata-gata dekat blog orang lain kenapa dia tk tinggalkan url blog dia?

memang aku tergelak bila orang sound kita macam tu kan.. huhuhuhu..

kalut? tang mana pun saya tk tau la cik owner.. nwy ini kan memang blog.. so blog peribadi.. suka hati kita la nak buat apa.. betul tak?? :D

Aida Radzi said...

kolot kt mana 2.x napak pon kolot.. ntah2 dlm kolot2 yg bdak 2 kta 2, dia nk meniru pe yg ada lam belog awk ni kot..manusia..mana kita tahu.

cikblurr said...

wanz & aida..
thankz yup...i pun x pham la dgn org camtu....peliknya tak tinggalkan link lak tu..hmm...

♥yaya budak suka embun♥ said...

aku pun baru kna
nnt nak post
gna laptop ayah aku ni aku tak taw prinscreen
nk kna guna laptop sndri gak
hehehe
tgguuuuu
tgguuuuuu