budak2 blurr yg comel...

Wednesday, February 2, 2011

Aku dan Tudung Express

assalamulaikum n hye semua....
(ada lagi minah nih..tadi cakap nak tido...hampeh tol...huhuhu...)

ok la semua...jangan marah yer..kikiki...disebabkan aku baru ja dapat hadiah saguhati lam GA sebelum nih...so, sekarang nih aku nak join lagi satu GA atau nama saintifiknya give away atau nama lainnya contest..hahaha...

ok dah..cukup2 merapu...contest nih dianjurkan oleh http://sitiaminahidrus.blogspot.com

ni la gambar budak blurr perasan comel + cantik + meletops dengan tudung2nya...hehehe...



punya la banyak kau bagi.....hahahah..lantak ar..lam syarat2 tu dia tak gtau pun kena letak satu je..so, ikut suka hati I ler...lau tak caya pegi la baca sendiri kat blog nih...

kenapa aku letak semua gambar2 nih?? sebabnya ada orang cakap aku nampak tembam bila pakai macam nih...bukan senang tau orang nak cakap aku nampak tembam...hehehe....

tarikh tutup : 28 FEBRUARI 2011............apa?? tak dengar???? aku ulang sekali lagi.. 28 FEBRUARI 2011... ha dengar tak g?? lau tak dengar jugak aku panggil kapal korek baru tau....grrr...

p baca syarat2 kat sana noooo.....


sekarang nih aku nak tag sapa ek?? hmm..jeng3.....
cik terompah
balqis
cik blogger

sebelum publish nak jampi lu...sat na...puiiii.....harap2 ley menang lagi...keh33...

notatakberkaiatan ; lupa cek nak habaq kat hampa semua, cek kena tag dengan makcik yaya...
thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

6 comments:

cik-terompah said...

alo2... comey nya..
thanks tag..
jap2.. tgh pikir nak letak gambo pe..
nak lawan cik blurr kan.. hahahah...

Nadhirah-chan said...

haha tembam dan comel . ayu gituu . tudung ekspres ni yg main sauk tu je ke ? tudung bawal termasuk gak ke ? ekeke :) btw thanks tag , nanti sye join :)

cikblurr said...

cik teropah :

welcome...hheheh..letak comel2 yer..kih33...

cikblurr said...

nadhirah-chan :

hmm...lam syarat2 tu dia ckp tudung apa2 pun boleh..shawls pun boleh....terpulang la..asalkan bertudung...

ada mokhtar said...

good luck =)

Miss Ran said...

sume y join pakat eh nk letak banyak2..aiyo