budak2 blurr yg comel...

Thursday, February 3, 2011

AKU MEMANG PENAGIH, SO????

assalamualaikum n hye semua...mornig lagi kan..
harini aku terpaksa bangun awal sebab sikenit2 tu bising berkaroke apa tah...grrr....geram tol..ganggu je aku tido....keja2 rumah pun da settle, nak tido balik pun dah tak boley, memang boring gigeler ar nih...ni semua gara2 sikenet2 tu la...rasa macam nak plaster ja mulut sorang2 tu biar diam kit...

ok back to da topic...pagi nih bersaksikan katil, almari,dan alatan2 yang ada dalam bilik aku, aku rasa nak buat satu pengakuan jujur kat semua...

pengakuan yang ikhlas datang dari hati, jiwa, raga, limpa, jantung aku. pengakuan berani mati la jugak.

AKU MEMANG PENANGIH......apa??? tak dengar?? meh aku ulang sekali lagi.. AKU MEMANG PENANGIH..ok dah dengar??? bagus...

hangpa semua tak caya ka?? betul la..aku meman
g penagih..aku tak tipu..kalau tak percaya jugak silakanlah tanya makcik jiran sebelah katil aku tu...

ya, aku takkan tenang bila aku tak dapat benda tu..tiap2 hari mesti kena dapat jugak walaupun hanya sekali..tu pun dah cukup...kalau dalam sehari aku tak dapat, hati akan rasa tak tenang, fikiran pun asyik2 dok pikir ja...paham2 la sendiri keadaan penangih camna...takkan tak tau kot..tipu la kan kalau cakap kata tak tau...

hmm..teruk kan aku nih?? memang aku teru
k pun... tapi nak buat camna.. sekali dah melangkah susah nak patah balik...bukan senang nak buang..orang cakap sesal dulu pendapatan, sesal kemudian tak berguna...kalau aku nak menyesal sekarang ni pun memang dah tak berguna dah..

dalam hal ni aku takmau salahkan sesapa..memang aku sendiri yang gatai2 cuba..semua ni bukan paksaan dari sesapa...semuanya atas kehendak aku sendiri..kehendak diri aku sendiri..even parents aku sendiri pun sampai sekarang tak tau aku ni penangih..adik2 aku pun taktau....

kadang2 pikir jugak nak hentikan semua ni, tapi rasa sayang lak nak tinggalkan benda tu..dah macam sebati dah lam diri nih..entah la..kadang2 buntu jugak pikir
...harap ada la yang boleh tolong aku...

eh yang korang semua nih macam pelik sangat napa??? mesti dah pikir yang bukan2 kan??? ish3...tak baik tau pikir bukan2....aku ketagih dengan benda nih ok....





bukan dengan benda2 nih..


gambar : pakcik google


katakan tak nak pada rokok dan dadah..jangan ambik yer benda2 nih kawan2..tak baik untuk diri sendiri..ok semua...tamaw pikir2 nagatif lagi yer..baibai...

thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

5 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

penagih tegar ka x?
haha

my blog

cikblurr said...

hahha..kdg2 tegar gak la..kih33...

Nour Akmal said...

saya pulak ketagih dengan blog..huhuhu...=)

www.jarijemariemas.blogspot.com

Eida said...

katagih yang baik2 xpe...hihi

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu