budak2 blurr yg comel...

Friday, February 4, 2011

kami blogger utagha

assalamualaikum n hye semua...

malam nih aku nak join satu group kami blogger utara...disebabkan malam nih aku nak join blogger utara, jadi haruslah entry aku malam nih edisi utara jugak kan???

ok la..lau ada sapa2 yang ghasa dia oqang utagha, pakat2 la join na...bukan pa..nanti senang depa kata kalau nak buat gathering qamai2...sapa2 nak join tu senang ja...tak susah aih...tekan ja kat sini...satg automatik la p kat page dia...pakat2 tekan la na...

tekan kat gambaq pun boleh jugak....jom la kita qapat2kan lagi hubungan dengan blogger2 utagha yang lain..

aku lahir kat bukit mertajam pulau pinang....membesaq pun kat bukit mertajam...sekarang pun dok kat bukit mertajam lagi...la ni pun belajaq kat pulau pinang jugak...USM kampus induk nuh...
thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

6 comments:

ZWAN SABRI said...

Zwan pown blogger utaqa jugak..
Lahir kat Bayan Lepas tapi skang stay kat Bukit Mertajam..
Study plak kat Kedah..
Pi mai pi mai, utaqa jugak..
hehe

nub said...

geng! hahahha

cikblurr said...

zwan sabri :

hahahah...sama la kat bukit mertajam tu....join la group nih..

cikblurr said...

nub : join la na...t ley jumpa ghamai lagi geng...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

makaseh join =)

Manja (let it be my sweet name) said...

Manja <<<< penang mali maa
selamat berkenalan