budak2 blurr yg comel...

Monday, February 28, 2011

meh baca sini...

assalamulaikum n hye semua...
apa khabar?? sihat tak???
huh..dah lama kan aku tak tulis entry baru..dekat2 seminggu dah kan...blog aku ni pun dah penuh ngan menda2 macam lam gambar kat bawah ni...
gambar pakcik google
nampak tak?? (p.ramlee kata kalau tak nampak, dia anak.....korang sambung sendiri la...)
ada tak yang rindu aku?? ok tak da..fine... *majuk*

minggu lepas memang minggu yang paling2 sibuk la...penat aku terkejar merata2..apa yang aku wat minggu lepas?? p baca sendiri entry aku tu....

aku malas nak cerita panjang2 sangat la kan..3 ari terlibat dengan TOT dah watkan muka-aku-dah-jadi-muka-orang-lain...kulit-pun-dah-jadi-hitam..huhuhuhu...

walaupun muka aku ni dah jadi macam orang yang duk kat afrika sana nuh...tapi aku tetap enjoy dengan kerja2 yang aku wat tu...psst2...keja apa yang kau wat?? ok aku jadi model bendera kat tepi padang...pengadil la tu...huhuhu...

sori aku malas nak upload gambar lagi..nanti2 la..ni pun sebab jari ni tergedik2 nak menaip gak walaupun aku ngah bizi prepare untuk presentation esok pagi...adoii..apasal kos aku ni banyak sangat presentation ek??? akak2 n adik2 n abang2 MPP tolong suruh mansuhkan presentatoin boley?? lalallala...

...................................................................

semalam sempat borak2 ngan geng2 KBU...depa nih memang sekepala la..walaupun masing2 tak pernah kenai pun, tapi qabung tu macam dah lama kenai....

haa...lagi satu..aku ada banner baru lorh.....banner KBU....nak tengok??? meh sini aku tunjuk...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
cantik kan..??? bangga sat yer..lalallalla....
sapa2 asa nak amik tempek kat blog dia silakanlah yer....
pssstt2....sapa2 rasa nak jugak banner macam aku ni p minta kat nora ok...
ok la..malas nak tulis panjang2 la...aku nak sambung wat untuk presentation lak..bubbye semua..muah cikit..lalalalla...

notatakberkaitan 1 : masa tot tu, my bestie menang banyak acara..to my bestie, i'm very2 proud of u la.....

notatakberkaitan 2 : semalam makcik jiran sebelah katil ada mimpi something yang buatkan hati aku berbunga2...sangat2 suka ok dengan mimpi tu...berdoa moga2 mimpi tu akan jadi kenyataan..boleh kah??? hmmm...


thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

2 comments:

fRaMe+LenSeS said...

tu dia aihh.. dia pn da ada banner.. elok aihh.. mai dari group mana nih.. ;) (buat2 tanya.. :p )

cikblurr said...

fRaMe+LenSeS :

hehhe..jgn la jeles...laalaal...ofkos la mai dari group kami blogger unik..opsss..kami blogger utara la..lalalaalal