budak2 blurr yg comel...

Wednesday, February 23, 2011

aku dah tak cukup kakitangan ni...

assalamualaikum n hye semua...
apa khabar?? sihatkah?? gembirakah?? bahagiakah?? sedihkah?? no2..jangan sedih2 ok...

minggu ni aku tersangat2 lah bizi....so, sebelum aku nak bela sawang banyak2 lam blog aku nih, aku nak update las entry kot untuk minggu nih..mungkin la kan last entry...tengok tahap kerajinan aku la kan...

minggu ni memang aku bizi gila2 la...meh tengok list2 yang aku kena buat untuk minggu ni..grrr..rasa macam tak cukup oksigen dah nak bernafas..penat terkejar sana sini....nak tido petang2 pun dah tak sempat...huaaaa....

  • 2 assigmen submit jumaat nih (25/2/2011)
  • meeting GAPP
  • TOT (jumaat, sabtu, ahad)
  • reheasel TOT (rabu n khamis malam)
  • prepare presentatoin untuk minggu depan ari selasa
grrr..letihnya...paginya kelas..petang sibuk ngan assigmen..malam meeting lak...adoi...letih giler minggu nih....sori la memang tak sempat nak bw lagi..tunggu la minggu2 depan jela sambung...nak balik rumah pun tak sempat...huaaa....lambat lagi la nak balik minta kek besday kat mak aku....

tapi sebelum tu j0m layan lagu heliza nih..panggil namaku..

Kalau kau sedang kecewa
Atau hatimu berduka
Kau perlu teman di sisi
Tuk mencurahkan hati
Segala semua kekesalanmu
...
Panggil namaku
Aku kan datang
Sahabat di suka dan duka

Lupakanlah sejenak
Segala beban problema
Kita nikmati kebersamaan
Hapuskan semua duka
Ketawalah gembira
Bersama teman curahkan rasa

Kalau kau ingin mengadu
Bilapun kau perlu aku
Ku selalu ada disini
Tuk mencurahkan hati
Segala semua kekesalanmu
notatakberkaitan : minggu ni jangan panggil namaku yer..bizi sangat dah..kalau nak panggil jugak tunggu jela minggu2 depan..llalalal~~
thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

3 comments:

fRaMe+LenSeS said...

tu dia.. bz ny dia.. tapa2.. tumpukan pada yang utama tu dlu.. yang len2 akan mai kemudian.. Nadh doakan kamu leh wat.. ;)

♥yaya budak suka embun♥ said...

tu dia nahhh..hahahaha..xpa2..wat slow2 weh..jgn gopoh :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nak panggil juga...

hehe