budak2 blurr yg comel...

Monday, February 21, 2011

anda semua memang terbaiklah...

assalamualaikum n hye semua......
seperti yang kita semua dah tahu kan harini 21/2/2011 adalah bersamaan tarikh pilihanraya bagi kebanyakan IPT di Malaysia...harini jugak merupakan hari keluarnya result STPM 2010..ceh..ayat skema badak giler..ah lantak la..blog aku kan, so ikut sukakakitangan aku la..sekarang ni aku tamaw cerita pasal pilihanraya lagi ok sebab sekarang nih baru dok kira2 undi...tak tau lagi sapa yang menang..harap2 la aku menang..fuhhh....

tadi baru dapat berita dari membe2 katanya pelajar2 tingkatan 6 kat seko
lah aku ramai yang dapat keputusan yang cemerlang..wahhh...bangga gitu...eh kau pulak yang bangga lebih ye cikblurr..bukan kau yang ambik STPM pun...werk...

rilek2..jangan kecoh2..memang la aku bangga..sekolah aku just sekolah kampung ja..depan sekolah ada perkuburan cina, dekat pulak dengan kilang getah...kalau waktu2 tengah hari tu memang bau semerbak minyak wangi original terbaik dari ladang getah la...wanginya sampai menusuk2 kat lubang hidung...

walaupun aku sekadar sekolah kampung ja dulu tapi aku tetap bangga sebab sekolah tu la yang buatkan aku berada kat tahap sekarang ni...7 tahun aku kat sekolah tu ok...

ok sambung balik pasal result STPM

dengar ceritanya sampai masuk tv1, tv3, kosmo, astro awani dan surat khabar pa lagi tah..pakat2 tengok berita satg k..sekolah menengah penanti tau..lau ada esok gtau aku..aku tadak tb nak tengok..huaaa.....grr..jelesnya rasa...masa aku dulu tadak msuk lam tv pun...ok fine..mereka memang hebat...

tak sia2 la usaha guru2 sekolah aku sampai siap panggil geng2 aku bagi nasihat + ceramah free kat adik2 junior tu...wahh..aku bagi ceramah...bangga sat..lalallal~~
ahhh..tetiba rasa rindu plak nak balik zaman sekolah...zaman yang mengajar aku banyak perkara...zaman yang telah menjadikan aku seperti aku sekarang....ah manusia..masa ada tak pernah nak hargai..dah tadak baru terhegeh2 nak ingat balik...grrr.....

ok la...maghrib pun dah masuk..sebelum tu jom layan beberapa gamabar2 aku masa zaman cinonet dulu2...really miss that moment..
cuba teka yang mana satu aku???
sapa cakap aku tak pernah masuk tb??
ok fine..aku memang skema dulu sebab tu aku jadi pengawas...

bebudak kelas aku yang bopa kerat ja masa form 6..dah2..tak payah cari..memang gamabr aku tadak pun sebab time ni aku ngah gayutpokok fon..jahat semua tak tunggu aku..grrr....

seriously aku memang rindu giler2 saat2 macam ni...zaman U aku tak menarik macam ni..lebih banyak derita barbanding bahagia....hmmm.....

notatakberkaitan : tahniah buat semua adik2 junior yang berjaya mendapat keputusan yang sangat cemerlang dalam STPM tahun ni..tahniah jugak buat guru2 yang bekerja keras mendidik..anda semua memang terbaik lah....

thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

4 comments:

AIMAN said...

jom mengundi.. undi kawan sendiri, nanti dapat cable. hehe

♥yaya budak suka embun♥ said...

awat p boh gambaq aku yang paling hot tu..hahahaha

cikblurr said...

aiman : ehhhe..jom3.. :)

cikblurr said...

yaya : keh3..comei pa...