budak2 blurr yg comel...

Wednesday, April 13, 2011

JKMG

assalamualaikum n hye semua....
apa khabar?? lama kan aku tak berentry.....tetiba rasa rindu pulak nak menulis dan merapu dalam nih....
1st sekali aku nak minta maaf la banyak2 kat semua yang sudi jenguk dan follow aku...aku memang sibuk sangat2 sekarang nih..memang tak sempat nak on9 sangat....maaf sangat2 k...

ok sambung balik dengan tajuk malam nih...JKMG... menda tu?? nak tau tak?? jom layan gambar2 nih dulu ok....

sebelum tu....JKMG diadakan pada 9 april 2011 bertempat di SMK Mengkuang...dengan adik2 pesertakanak2 sedang belajar menaribarisan kepimpinan GAPP
adik2 kumpulan aku... (amzar, farid, bob, mira, lagi sapa tah..x ingat dah nama)ni tengah buat konsert free atas stage..hahahha...

ok cukup la kan gambar2 kat atas tuh..kang ada yang mabuk blog plak tengok gambar banyak2...ok la..aku mau tido....sambung nanti2 plak yer.,..

eh3...lupa nak gtau JKMG tu apa...Jejak Ke Menara Gading...program GAPP khas untuk adik2 di sekolah....motif??? ikut saranan pm sepaya pelajar2 universiti kembali ke sekolah membantu guru2...ececey..bagus kan???

sebenarnya sangat2 enjoy wat kerja2 amal nih..ni kira termasuk kerja amal jugak kan???
Insyaallah, akan menjadi program tahunan GAPP dan sedang dalam perancangan untuk buat secara besar - besaran...doakan moga kami2 semua berjaya....

notatakberkaitan : tahniah untuk semua yang telah berkerja keras untuk menjayakan program nih...walaupun kali nih banyak muka2 baru, tapi anda semua memang terbaik....



thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

4 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

owh...patutlah cam knai skolah ni..hahaha..skolah adik gua rupanya..kuang3

cikblurr said...

hahahaha...adik hg form bopa???

cujen said...

salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

P/S : BeST GaKS JoiN aKTiViTi CaMNi... LaYan KeReNah BuDaK2.... :D