budak2 blurr yg comel...

Monday, April 4, 2011

sapa rasa hebat sila jawab...

assalamualaikum n hye semua...
malam nih nak story2 sikit pasal aktiviti2 aku sepanjang minggu lepas..
bizi gila kot...adeh..penat terkejar2 masa....
hari rabu hari tu, aku ada interview ppsl....
kalau sapa2 tak tau apa tu interview meh sini aku nak tolong translate...
interview tu maksudnya temuduga n temuduga tu maksudnya interview...adeh...menda la kan aku nih merepek ja.....hahahahah...
napa aku rasa macam pelik ja apa yang aku tulis nih??? korang perasan tak??
aku rasa macam orang yang tadak perasaan ja nih....ahhh...stress3...
ok back to da strory....ppsl..
menda ppsl tu?? makanankah?? kuihkah?? hewankah??
aha....ppsl tu maksudnya program pembimbing siswa lestari..ala maksud simplenya minggu orientasi atau senang cerita minggu untuk buli budak2 baru la...oppppsssss.......
waaahhhh..memang nerbes gila la kan masa nak p interview tu...entah napa tetiba aku rasa macam nak jadi ja ppsl...mungkin mood aku tengah rajin kan..so sesaja cuba2 kot2 la dapat jadi ppsl...femes u nanti....lalaallalalal~~~
ahhhhh..mengarut sudah.....niat tu awal2 dah tak baik kan....kalau tak dapat nganga sampai masuk lalat la jawabnya..huahuahua...
korang nak tau tak apa soalan masa interview tu???
sapa boleh bagi jawapan terbaik aku ada something untuk dia...


antara air laut dengan tahi hidung mana lagi masin???

kenapa dan mengapa??

tutup bila aku rasa aku dah jumpa jawapan yang best...

thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

12 comments:

p!q4h b@guss said...

AIR LAUT.. pasti..
tak perlukan talian hayat..hehe

nub said...

ayaq kencing aku lagi masin. harhar

saya_arief said...

air laut ngan tahi hidung mana lagi masin?

xtawu la tu..
sebab kalau jawab salah satu.
mesti kantoi kite da pena rase taik idung.hahaha.

hana said...

kalo nak tau kene rasa tahi idung la ni..
hahaha

♥yaya budak suka embun♥ said...

taik idung lagi masin. sebab HANG KEDEKUT TAIK IDUNG MASIN. HAHAHAHA

*ini contoh ye :p

Taufan Bin Ribut said...

air laut lah masin..sebabnye xde manusia pon yg nak rase taik idong..ko nak rase taik idong aku?hahaha..lagi satu taik idong masin tu biase merujuk pade orang yg kendekut.so kalau orang kendekut die tak kan kendekut nak letak garam dalam makanan die..(xde kene mengena)

fara feroza said...

heheh... kena rasa dulu la cam tu..hahah




meeka

syafiqakarim said...

haha mesti la air laut tu lagi masin.
serius.penah rasa -.-
tahi hidung tak masin sangat.
pun penah rasa time kanak2 dulu.
bahaha.pnh rasa normal saline?
ala ala aor garam.tu lagi masinnn.
nanti cr google cerita psl air masin ;)

ROROI said...

air laut...sebab orang salu kencing lam laut! hahaha

Pakcu said...

aiq laut la..sebab org amek aiq laut buat garam, org tak amek taik hidung buat garam ;p

mie said...

taik hidung gue xpnh rasa..
tapi air laut slalu la..
heehehee

ketawariang said...

ha...ape jwpn ni? nk tau gk... :)