budak2 blurr yg comel...

Thursday, April 21, 2011

kali pertama still boleh maafkan..kali kedua???

assalamualaikum n hye semua...
lama kan aku tak mengarut lam nih.....
memang agak bizi sikit sekarang nih...
almaklum la musim2 exam kan..so, paham2 sendiri la...

ok lets start....aku sebenarnya tengah bengang tahap badak air kat seseorang....
memang bengang sangat2...
rasa macam nak cekik2 ja lau dia ada depan aku...
nak tahu kenapa???
tak nyesal?????
ok meh sini aku gtau kenapa...
ni kali pertama....sengaja cari pasal...motif??? dia ja tau...
bajet macam aku yang terhegeh2 kat dia sedangkan aku langsung tak pernah kenal dia....
memang sakit hati sangat masa nih.....
last2 dia minta maaf..ok fine aku maafkan....
ingat dia dah tak cari pasal ngan aku.....
and bila aku buka siang tadi, macam nih pulak..

status aku camnih : sakit hati dekat fon dah abis..skang nih ngamuk apa xtau sampai button keyboard lappy tercabut....

ok dah baca?? sakit hati kan??? bila masa time waktu aku gtau dia aku ada BF KAYA??? statement nak tunjukkan aku nih MATA DUITAN dan jugak PISAU CUKUR rite??
and yang sakit hati lagi ada jugak yang nyibuk2 nyampuk....menambahkan lagi perisa....

oiiiittt....ingat aku ni perempuan apa???? ko try p siasat tengok ex2 bf aku dulu anak dato' ka menteri ka ataupun anak pekerja kilang dan anak tukang buat rumah????
lagi satu sejak bila aku bagitau ko bf aku orang kaya??? sejak bila pulak aku cerita hal2 PERIBADI aku kat kau?? ehhh..peliknya....mana kau dapat info macam tu eh??? waahhh..macam wartawam melodi plak kau ni kan??? meletopss....benda tak wujud pun pandai a kau karang biar wujud kan??? waaaaahhhh...KAU MEMANG HEBAT...AKU TABIK SPRING LAH...

sori la...tiada maaf untuk kali kedua....memang harus la kan bila aku terpaksa block kau...kau sendiri yang cari pasal kan???
i'm warning u...jangan sengaja cari pasal ok....


notatakberkaitan : sori kalau bahasa agak kasar...huhuhuh...


thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

13 comments:

angah said...

terbek...hahhah mai baca entry nie..
http://angahshark.blogspot.com/2011/04/doa-peperiksaan-selamat-mencuba-ikhlas.html

cikblurr said...

yg terbaik block dia dri fren...

suka cartoon said...

hehehehe...dier bengang la tu cikblurr reject dier..pastu menyamar jadi org len...
tak per kasi block itu olang...hehehehe...

cikblurr said...

suka cartoon...mmg paptut pun...geram tol..dah la x pernah kenal..tetiba wat tuduhan x berasas macam tu...sakit giler hati nih...

♥yaya budak suka embun♥ said...

HAHAHAHAHA. HANG NAK TAW DAK???? DULUUUUUUUUUU...AKU PENAH REMOVED N BLOCKED BUDAK NI GAK DLU. MACAM STALKER JA TAW. MENCIKKKKKKKKK AKU!!!!!!!

zezolla_atin said...

hahaha...gila la laki neh..

asa macam nk bg mkn sup kaki ja org cmnih..

cikblurr said...

yaya : hahhh? yaka?? gila la kan laki nih..meroyan agaknya.....padan muka aku dah block dia...

cikblurr said...

zezolla atin : tau xpa....bagi ja lau bleh...

nub said...

pukoii ja.. harhar

cikblurr said...

kasi pukoi ja kan nub....hahahah...

wana_abdul said...

bdk ni add ak tp ak x aprrove pown.....nget btoll..dok wat onar kt wall owg...nget

cikblurr said...

huhuhu..aku pun xtau bila aku approve dia jdi fren...aku asa la mst rmai org yg block dia...psiko tol...

♥yaya budak suka embun♥ said...

HA LAA...LAMA DAH AKU BLOCK DIA.. MACAM HAPA JA..NYIBUK MANJANG. BENCI AKU ORG CAMNI..AKU PUN TATAW DIA NI MAI CELAH MANA..HAHAHAHA