budak2 blurr yg comel...

Wednesday, May 4, 2011

orang dah cuti tapi aku????

assalamualaikum n hye semua...
apa khabar??? harap2 sihat2 la semua.....
entry nih sebenarnya lama dah aku nak tulis....tapi tak sempat sebab masa tu sibuk sangat dengan exam sampai aku pun dah lupa pasal hal nih sekejap...
tapi sekarang bila dah ingat aku tulis la jugak kan walaupun dah lama..keh3....

nampak x gambar kat atas?? gambar surat kan?? eh3..memandai ja korang nih..tu bukan surat cinta la....tu surat tawaran...bukan surat tawaran kerja la...aku ni belajar pun tak habis lagi camna nak kerja kan?? ni adalah surat tawaran untuk jadi PPSL...apa agaknya PPSL tu?? PPSL nih sebenarnya kira macam fasi untuk minggu orientasi la....

sebenarnya aku sesaja ja minta PPSL tu...saja nak cuba nasib....mana tau nasib baik dapat la kan...masa pergi interview tu aku memang langsung tak taruh harapan yang tinggi sebabnya ramai lagi calon2 yang lebih berkelayakan..tambah2 pulak jumlah calon yang pergi untuk temuduga tu ada lebih kurang 500 orang tapi yang HEPP nak hanya 100 orang ja...so, memang langsung tak berharap apa2 la kan....

masa tunggu jawapan temuduga tu memang nerbes sangat2 tambah2 pulak maa exam....tapi alhamdulillah la....bila aku balik ja bilik satu hari tu, tengok ada surat tawaran bawah pintu...rasa macam nak melompat2 ja sebab aku terpilih...

kesannya lepas nih, orang lain cuti lama2 tapi cuti aku jadi kejap jela...huhuhu..sedih la jugak kan..tapi nak wat camna...terpaksa berkorban untuk secebis pengalaman....

pengalaman camni bukan selalu dapat tambah2 pulak sebab aku akan masuk final year tahun depan..kalu aku tak rebut peluang nih, memang dah takda apa2 peluang dah....

ok la...sekarang nak siap2 untuk balik u...bubbai semua...take care....muah cikit kat skrin lappy...


thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

1 comment:

Marlina :) said...

bila nak balek usm? xkan nak balek dah kot? awai gilaaaa