budak2 blurr yg comel...

Friday, June 10, 2011

aku memang tak percaya....

assalamualaikum n hye semua

hmm...tadi masa aku tengah fokus2 keja, tetiba ada someone call....
aku yang tengah sibuk masa tu terus angkat tanpa tengok sapa yang call...
peliknya bila aku angkat tak reti2 nak cakap pulak...
then, bila aku tengok balik sapa yang call, no tu macam familiar sangat2 dengan aku...
aku pun mesej la dia tanya sapa...
bila aku tanya, memang betul la no tu no dia...
tapi, kata orang disana, dia adik kepada dot dot dot....
hmm...katanya lagi, no aku ada dalam senarai contact dia...
bila aku tanya bila katanya dua tiga bulan lepas...
aku pun pelik la kan sebab setahu aku dah lama aku tak contact dot dot dot tu...
bila aku cakap aku tak pernah pun contact no tu dia cakap aku ada contact 18 JANUARI 2011...
memang ada keraguan la kan...
kalau betul la memang aku ada contact no tu 18 januari ritu, kenapa baru hari ni, 10 JUN 2011, baru dia nak tanya aku ni sapa??
memang tak logik la kan.....
lagi satu, takkan selepas hampir 5 BULAN, baru dia nak tanya aku sapa??
memang betul2 tak logik la...
hmm....encik dot dot dot, kalau anda baca blog saya ni, saya nak cakap saya meragui apa yang dikatakan oleh penulis mesej tadi....dan kalau gf anda yang baca, sampaikanlah kepada dia....
kalau itu sememangnya anda dan bukannya adik anda, memang terbukti anda adalah PELAKON TERHEBAT...
ya anda memang hebat....

HEBAT DALAM BERPURA-PURA, HEBAT PERMAINKAN PERASAAN ORANG DAN HEBAT DALAM SEGALA-GALANYA...TAHNIAH UNTUK ANDA!!!!


pesananuntukmrteddy : tak sabar nak tunggu esok....cepatla waktu pagi...huhuhuhu....



thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

3 comments:

ZWAN SABRI said...

Nampak sangat dia rindu kat you and dia saja jer reka2 cerita sebab nak besembang ngan u.. hehe

MySuaraBlog: Aku Nak Jadi Macam Depa!

Anonymous said...

rindu?maybela...tak ckp pendapat tu salah..cuma rasanya dia tu tgh gaduh ngan gf baru sebab tu mencari yang lama..kenal sgt laki camtu...grrrrrrrrrrrrrr

Nour Akmal said...

wahh..betul2 hebat ni..huhu..
5 bln?mcm tak logik je..