budak2 blurr yg comel...

Monday, November 10, 2014

10.11.2014 = infinity love

Assalamualaikum n hye semua...

Today is the day... 10.11.2014... Setahun sudah perkahwinan aku n mr hubby... Walaupun macam2 perkara yang telah dilalui sepanjang setahun ni, alhamdulillah jodoh ni masih panjang... Terima kasih Allah atas nikmat yang sudah engkau berikan untuk aku dan suami...terima kasih juga untuk anugerahmu yang sedang membesar di dalam rahimku ini...

To mr hubby,
Thanks a lot for being a very good and lovely husband for me... Thanks sangat sebab sanggup korbankan segalanya..thanks sebab sanggup bersusah nak tunaikan segala permintaan i...huhuhu... Moga perkahwinan kita ni akan kekal sampai ke akhir nyawa kita...moga kita makin berbahagia di tambah pulak dengan kehadiran cinta hati kita ni...i love u so much...

P/s: semalam mr hubby cakap tahun ni kita celebrate anniversary berdua... Tahun depan Insyaallah akan bertiga..mungkinkah tahun seterusnya bakal jadi berempat...errkkkk.... Ni pun tak kuar lagi dok verangan nak tambah lagi pulaksss.... Haiyooo....

Notatakberkaitan: doakan moga jodoh kami akan berpanjangan sampai bila2... Aminn...


thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

4 comments:

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam sis,
EPy Anniversary
Moga jodoh berpanjangan hinggah ke jannah
Bahagia berdua AMIN

Butik GebuGebu said...

Happy anniversary ;)

Salam perkenalan ;)
http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/11/rahsia-saya-berjaya-mengumpul-200oz-susu-ibu-semasa-berpantang.html

CikSiti said...

happy anniversary..smoga berkekalan dan dibawah rahmatNya selalu =)

-HN- said...

Assalamualaikum. Saya datang sini tengok-tengok belog awak. baca-baca. Menarik. hihi.. Kalau nak ke belog saya, ni link nye... http://haziyatulnajihah.blogspot.com