budak2 blurr yg comel...

Tuesday, November 4, 2014

November comes again...

Assalamualaikum n hye semua....

Now is November.. I love November much2... Ya, kenapa aku suka November? Because in this month last year i become a madam..boleh gitu? Hahaha... Ya, bulan November datang so, bolehla start counting2 day nak celebrate anniversary kan...wihaaaaaa... Syok.. 1 year anniversary in a few days lagi... Tik tok tik tok.. Kejap ja masa berjalan.. Dalam tak sedar, da hampir setahun dah usia perkahwinan ni.. Dalam setahun ni jugakla kami sedang menghitung hari nak terima orang baru dalam hidup..our baby, our love...

Skrang tamaw crita lgi pasal anniversary bagai...tggu hari tu nanti.. Will see what special about the day....hohoho.. Now, our precious gift was about 26week... Ok to be honest, jantina memang tak tau lagi... Baby ni asyik kepit ja bila scan... Pemalu mcm mummy dia jgak la kan... Family smua da eksited nak tau jantina.. Hohoho..apakan daya baby pemalu macam mummy.. So, like mr hubby ckap, nnti jdi suprise la baby ni...

Baru2 ni g shopping barang baby just pilih yg natural ja.. Geram tengok dress2 gaun2 baby girl comel2...rsa macam nak grab ja selai dua... Tapi buatnya yg kuar nanti boy cmna? Takkan nak bgi pakai gaun kan... Mati la anak den laki pakai gaun..sighh... Baruku tahu betapa nikmatnya bila shopping barang baby.. Rambang mata wei... Nnti kena ajak mr hubby g lagi la.. Biar kopak poket dia tu..hohoho..gila kejam...

Kalau sebelum ni aku gtau mr hubby tak bleh rasa lagi kan baby kick2 smua..skang ni bila dah bleh rasa, dia yang teruja lebih... Aku tengah tido pun dia boleh kejutkan smata nak gitau baby tengah kick.. Hahha... Betapa eksitednya dia nak jdi daddy... Setiap ari mesti nak rasa baby kick.. Kalau baby tu diam ja sanggup dia goyang2 perut den ni ha panggil2 baby.. Bila kena kick bru dia bleh dok diam..hahah...lawak laki aku ni...

Now, only about 3 month untuk kami berhoneymoon puas2 berdua...after that dah jadi bertiga.. Nanti jangan daddy n baby gaduh sudah sebabnya perhatian mummy da kena bahagi dua..hoohoh...

Ok cukup dulu la kot mencarut pagi ni... Babai uollsss....


thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

1 comment:

CikSiti said...

congratss n take care yer