budak2 blurr yg comel...

Tuesday, December 2, 2014

He already 28..

Assalamualaikum n hye semua...

Today 2.12.2014... 28 tahun yg lalu pada tarikh ni jugaklah my lovely hubby was born... Sekarang ni dah 28 tahun pun... Alhamdulillah beliau masih dipanjang umur, diberi kesihatan yang baik... Tahun ni tahun kedua celebrate birthday hubby lepas kami sah jadi suami isteri.. Kalau tahun lepas, masih dalam mood PJJ.. Tahun ni tak pjj dah... Hohoho... Ingat lagi tahun lepas bila aku travel jugak mai KL semata2 nak celebrate birthday dia walaupun berkali2 dia larang... Dah kalau jenis ketegaq nak buat camna kan...dia pun terpaksa redha jela.. Nasib dia redha..lau x mmg jdi isteri derhaka la aku nih...hahahah...eksited la kan time tu 1st time celebrate besday suami...

Tapi tahun ni lagi special kot walaupun takda suprise party macam dia slalu buat bila time besday aku tu... Sebabnya, kami sama2 tengah tunggu kehadiran orang baru dalam keluarga kami nih... Sekarang ni si kecik kat dalam dah pandai kickboxing semua... Pandai bagi respon bila panggil.. Semua tu jadi moment terindah untuk kami... Si kecik ni kira hadiah paling special untuk dia walaupun katanya nanti si kecik kat dalam ni akan kuar time besday aku..hahha...aci la kan kira skali sbbnya besday aku ngan dia pun bukan jauh beza punnn....

To my lovely hubby,
Happy birthday sayang....
Moga sentiasa dimurahkan rezeki..
Moga sentiasa dipanjangkan umur...
Diberi kesihatan yang baik...
Sentiasa ada dalam rahmat Allah...
Sentiasa jadi daddy yang baik untuk anak kita nanti...
Sentiasa jadi suami yang baik...
Thanks atas segala yang abang dah korbankan dalam rumahtangga kita...
Thanks atas segala kegembiraan dan kebahagiaan yang abang dah bagi...
Thanks atas segala galanya...
Moga, dengan umur yang makin meningkat ni akan buatkan abang jadi lebih matang dan kuat dalam mengharungi segala cabaran yang datang...
We love u so much dear...

From : ur lovely wife n baby...


thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

2 comments:

CikSiti said...

Salam Mizah,,
Happy Birthday untuk suami..
o0o0 bila due tu? take care yer=)

~CikSiti~

mizah salleh said...

wasala...due 8/2 la..hihi...tak lama dah...