budak2 blurr yg comel...

Thursday, February 19, 2015

Life complete when i turn 26..

Assalamualaikum n hye semua..

Hepi besday to me
Hepi besday to me
Hepi besday hepi besday
Hepi besday to me...

Yes..arini 19 februari 2015, genap sudah umur aku 26 tahun... Alhamdulillah masih lagi diberi kesempatan oleh Allah untuk bernafas di muka bumiNya... Masih berpeluang melihat keindahan alam, masih mampu bergerak aktif...

Pada usia 26 tahun, masih punya kedua orang tua, adik2, suami dan paling membahagiakan bila menjangkau usia 26tahun dikurniakan seorang malaikat kecil..amanah dari Allah yg 100% berjaya mengubah hidup aku.. Amanah yg takkan aku sia2kan.. Amanah yg akan aku jga dan pertahankan sehabis nyawa dan dayaku... Indahnya perasaan bila menjadi seorang ibu..

Walaupun tahun ni takda suprise birthday party macam tahun lepas dan tahun2 sebelumnya dari encik hubby, tapi hadiah birthday tahun ni yg paling istimewa dan tak ternilai harganya..takkan ada gantinya.. Hadiah yg aku yakin akan mampu mendoakan aku bila aku pergi berjumpa sang pencipta suatu hari nanti...hadiah yg aku tahu akan jaga aku bila aku tua nanti... Alhamdulillah..terima kasih Allah... Tahun depan mummy dengan arissa boleh celebrate besday sama2.. Yeay.. Biar kopak poket daddy nak beli 2 hadiah dalam 1 bulan... Hahaha...

To mr hubby..thanks atas segalanya...i lap u much...


thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

2 comments:

CikSiti said...

Alhamdulillah,,selamat hari lahir yg ke-26=))

jemput join segmen saya jika sudi=))) TQ!
http://www.sitisharini.com/2015/02/segmen-wwwsitisharinicom_16.html

Lizzie Yasmin said...

Alhamdulillah, muda lagi sema dah complete. Tahniah