budak2 blurr yg comel...

Sunday, January 30, 2011

esok mak ngan abah ada hal, kak masak ok...

hello2 semua...baru nak on9 la arini...seharian sibuk tolong mak aku kat kedai tadi..fuhh..penat gigeler ar....rasa macam nak pengsan dah tadi..tapi jangan isau la..aku dah suh pengsan tu stop lu sebab aku nak mencarut mengarut dulu kat sini...

hmm...ok back to da topic...ok murid2, hari ni cikgu nak ajar tentang masak memasak yer...sila buku buka ye murid2..cikblurr!! please stop it..!! grrrr..ngarut ja tau tengah2 malam macam nih...

ok2 semua..nampak kan tajuk kat atas tu?? sila pahamkan betul2 ok... dah paham??? bagus...

so, esok aku kena masak untuk adik2 n parents aku...wish me luck...eceh..macam nak masak kat bakal mak mentua lak suh wish gud luck bagai...hahahah...sekian...aku nak sambung pengsan balik..bye...



pesanatulusikhlas : sesapa nak rasa aku masak, sila2lah datang umah....menunya daging lembu...ngeee...

thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

2 comments: