budak2 blurr yg comel...

Sunday, January 30, 2011

segmen : jom syok sendiri

hye semua...tak pengsan2 lagi kan kau nih..hehehe..jap la...aku nak join segmen bro ben ashaari ni jap...
sesapa nak join sila2lah klik kat sini...
  1. Boleh berikan nama glamour anda dalam dunia maya ini ? cik blurr
  2. Kenapakah anda memilih nama tersebut ? refers to someone..dia selalu cakap sya blurr n ofkos dia pun blurr ok.....blurr ke????
  3. Kenapa anda berblogging ? firstly just nak luah2 peraaan je..tapi lama2 makin syok lak..
  4. Siapakah pemberi semangat anda ? hmm...kawan2 n okfos my family jugak...
  5. Sudah berapa lamakah anda berblog ? hmmm..hampir 6 bulan dah..
  6. Siapakah idola anda dalam dunia blogging ini ? Ben Ashaari,
  7. Kenangan manis anda dalam dunia blogging ? banyak kot...
  8. Kenangan pahit anda dalam dunia bloggng ? blog dikutuk oleh annoy n dikatakan kolot..huhu..sedih tau....
  9. Pencapaian terbaik anda dalam dunia blogging ini ? takda pun yang terbaik sgt...semua biasa2 je...
  10. Selain berblog , apakah minat anda ? novel, novel n novel..
  11. Bagaimana anda membahagikan masa anda diantara berblog dengan aktiviti yang lain ? blogging bila ada masa n tak bizi...
  12. Pendapat anda mengenai dunia blog di malaysia ini .. banyak giler blog2 yang ada...macam2 ada..
  13. Nasihat anda untuk mereka jika ingin memiliki blog sendiri.. berblogging dgn jujur yer...n be yourself..

thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

12 comments:

Awangku Johan said...

salam ziarah n salam perkenalan
apa rasanya d temuramah oleh wartawan?? best ke??haha..
saya pun join.. mai singgah blog saya ek n follow skali. blog awak saya dah follow

haiqal said...

amboi minat sngt dengan novel.hahahahaa

Lulu caldina said...

semangat memalam kena temuramah..ngee

aima in luv said...

piwitttt,, masuk majalah tue.. hehe..
aima pon join,, sempat gak rasa ditemu ramah.. ^_^

mamawana said...

Hehe...seronok baca....

cikblurr said...

awangku johan :

hye..salam perkenalan jugak...excited di interview wartawan..ngeh33...thankz follow me..i'll follow u back...

cikblurr said...

haiqal :
yup..mmg minat gigeler dgn novel tu...menusuk ke jiwa...hahaha....

cikblurr said...

lulu caldina :

hehhehe...tu ar...excited kot tgh2 mlm kna temuramah...kah33...

cikblurr said...

aima in luv :

bkn sng masuk majalah...siyok sdri kejap..ngeh33...

cikblurr said...

mamawana :

hehe..thankz...

Nadhirah-chan said...

hehe sape la yang panggil akak miza ni blur ? meh nak blurkan die lak . huhu~

cikblurr said...

nadhirah-chan :

hehhe..ada la org tu...xpe..dia pun blurr jugak..ngeh33.