budak2 blurr yg comel...

Sunday, January 30, 2011

Kenali Bloggers 2011

assalamulaikum n hye3 semua....
entry for dis night...macam tajuk kat atas tu la kan....kenali bloggers 2011...ni entry las utk malam nih sebab jap lagi adik aku nak amik balik berukben dia nih..huhuhu....

ok segmen nih boleh join kat blog zaire husin...

lau sesapa nak join sila2 lah melawat blog dia yer...klik je kat sini...

ok jom teruskan dengan segmen kita malam nih..

aku nih tak panadai pun nak review2 blog orang..lau sekadar nak bagi pendapat tu bolehla kan..ok bagi aku la kan..aku tengok blog dia ok ja..takda masalah pun. widget2 yang semak samun pun takda...lagi satu, bila semak samun tu takda cepat la kan nak loading...

hmmm...warna background dia pun ok..warna cerah..senang nak baca kan???ok tu jela serba sikit sal belog nih....nak tau lebih lanjut p la jenjalan kat blog dia tu....

tu jela kot..ok la..mau tido dah..ngantuk...huuuuaarrrggghhhh..bye..camat malam...
thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

1 comment:

Zairie Husin said...

thanks yer sudi join.. =)

http://zairiedinzly.blogspot.com/2011/01/kenali-blogger-cik-blurrs.html