budak2 blurr yg comel...

Saturday, February 12, 2011

blurrp + pruuutttt...

assalamualaikum n hye semua.....
malam nih aku nak join satu segmen nih...


malam nih asa nak cita la sikit pasai benda paling loqlaq masa jawab exam dulu2....semua nih gara2 en nub la....tetiba ja tanya soalan camni..aku pun pa lagi...zupppppp...otak aku tetiba teringat balik masa zaman dulu2 tu....ala masa zaman pakai baju putih kain biru muda tu....hohoho...

masa tu lau tak silap waktu aku form 4..form 4 tu maksudnya tingkatan 4 ok...masa tu tengah exam akhir tahun kot...kalau tak silap la..kalau silap tu maknanya ampa semua kena temberang ngan aku la..hahahaha.....

ok2 sambung cita..time exam besa la kan..semua sunyi ja....fokus la konon2nya..padahal macam la aku taktau ada geng2 yang dok blakang2 tu sibuk ja dok pas2 kertas..cis..tak guna tol..tiru depan2 aku..dah la tiru, tak bagi kat aku pulak tu..grrrr....repot kang baru tau...

ni tak masuk cerita lagi la..bari intro ja..sabaq sat naa.....aritu waktu tengah syiok2 jawab exam tetiba ja aku rasa sakit giler perut nih...tak bleh tahan dah..nak kuar p toilet malas sebab takut tak sempat...ahhh..perut nih..time2 exam la nak meragam pun...tahan jela....

masa tu muka nih rasanya dah abis merah dah..tahan sakit perut wey....mana bleh tahan...tengah2 dok sunyi2 dan semua dok fokus jawab exam tu tetiba ja......





pruutttt + bluuurrrpppp...serentak bunyi tu...



agak2 bunyi apa la tu?? hahahah......cek terkentut maaa....sebab nak cover bunyi kentut berirama tu konon2nya la, aku pun buat2 la sendawa....hahaha..gila..tetiba pusing2 tengok satu kelas tutup idung..wakakka...aku pun apa g...wat2 muka innocen ja...tetiba ja kelas yang sunyi sepi tu bertukar jadi kecoh...semua gara2 bunyi yang paling merdu dicampur pulak dengan bau yang paling wangi di abad 21 nih la...hahaha....

ok la..malas nak cerita panjang2...takyah la ampa semua percaya,..aku tipu ja nih..huhu..malu cek...kih33.....




natatakberkaitan : nub sebenarnya tengah buat segmen cari kakipalingloqlaq..sapa nak join klik ja kat sini ok...
thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

4 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

mmg loklaq
hahahaha

nub said...

hahaha.loqlaq!!!

orait2 tq bykk2 naa...anda memang loqlaq!

haha

cikblurr said...

yaya : hahahha....ilang title gadis sopan aku tu...wakakakak...

cikblurr said...

nub : hahaha....welcome...