budak2 blurr yg comel...

Friday, February 11, 2011

SAYA BLOGGER PENANG

Assalamualaikum n hye semua....

sekarang nih aku tetiba rasa nak join satu segmen nih plak....segmen yang dibuat khas oleh cik reena..


kalau nak join segmen nih kena jawab beberapa soalan....

1) siapa nama anda : cikblurr

2) sudah berapa lama terjebak dengan dunia blog : blog nih wujud lama dah tapi betul2 punya blogging baru dalam 3 bulan lebih..

3) tinggal di daerah mana dan dimana sekarang : tinggal di bukit mertajam pulau pinang.sekarang belajar kat usm pulau pinang.

4) tempat istimewa di daerah anda : hmm...tempat sya tu bukan tempat pelancongan pun tapi selalu kalau nak picnic2 tempat paling best kat situ tasik mengkuang la...

gambar tasik mengkuang..nak tahu lagi lanjut sila google la yer..

5) harapan dalam dunia blog : sebenarnya tak berharap apa sangat pun..berblogging ni pun just suka2 dan isi masa lapang...sambil2 tu boleh tamabh2 kenalan baru..


ok dah...sesapa nak join silakanlah ke sini yer...


thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

2 comments:

Cik Reena Tan said...

thanx join.. dapat kenal orang BM plak.. :)

L.O.V.E.P-QaH said...

salam kenal...singgah dari page cik reena tan...
http://lovep-qah.blogspot.com/