budak2 blurr yg comel...

Saturday, February 5, 2011

line @ loading yang lembab???

hye semua....ni bukan entry mengarut @ mencarut ok...kat sini aku just nak minta maaf ja kat semua2 yang follow aku @ jenjalan itik kat blog aku nih..maaf la untuk sesapa yang aku tak sempat nak follow balik @ tak sempat nak jenjalan itik kat blog korang lagi...

bukan bermakna aku nak sombong yer..sebenarnya aku sendiri tak tau apa masalah sebenarnya...ada blog yang aku pergi loading sangat2 lambat...aku pun taktau sama ada line aku yang lembab atau blog korang sememangnya loading lambat...ada jugak blog2 yang aku dah pergi melawat tapi tak sempat tinggalkan jejak sebab loadingnya sangat2 lambat..maaf yer..aku tak banyak masa malam nih...esok bila aku dah balik ke U, aku akan sambung balik yer jejak blog2 korang semua...

ok semua...teruskan la melawat aku kat sini yer..chilll....bye...
thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

1 comment:

mary ann ;) said...

ce try belog sy pulak...laju ke lembab ek?? hahahaha