budak2 blurr yg comel...

Thursday, March 17, 2011

blog mpp

assalamualaikum n hye semua...

korang semua ingat lagi tak pasal entry aku sebelum nih??
sapa tak tau p la baca entry tu ok...
blog untuk majlis perwakilan pelajar (mpp) USM dah siap...lepas penat aku perah2 otak untuk design header + blog tu last2 siap jugak header untuk blog tu...
nak tengok tak header tu???
.
.
.
.
.
.
.
ok tak header nih??
nak tahu blog tu camna rupa?? klik je kat gambar tu...tak pun klik je kat sini..
blog tu pun aku tak buat terlalu formal sebab tak rock ar kalau formal2 sangat.. biar agak santai ja baru orang nak baca.. betul tak?? bak kata mantan ydp sidang lepas, nampak cool...

kalau nak tahu apa perkembangan terkini majlis perwakilan pelajar usm sidang nih, rajin2 la terjah blog tu ok....



naotatakberkaitan : masa untuk berblog terpaksa dibahagi 2 antara blog kesayangan aku nih dengan blog mpp usm tuh...


thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

2 comments: