budak2 blurr yg comel...

Tuesday, March 15, 2011

penyakit M dah datang...

assalamualaikum n hye semua...
hyep..korang perasan tak aku sekarang ni jarang2 ja update blog...
sebenarnya banyak sangat nak dicerita dan nak ditulis....tapi...............
penyakit lama aku serang balik la..
sebab tu la rasa malas sangat nak update....boring ja aku tengok blog sekarang nih....
ahhhhhhhhhhh...hidup yang agak bizi dan membosankan sekarang....macam2 kerja kena buat...huhhh..padan muka sendiri la...sapa suruh sibuk2 join macam2 aktiviti sangat kan..hambik kau....
bukan ja nak update blog rasa malas, nak berfesbuk pun malas jugak....
oh2..bila penyakit M dah mula serang, memang takda pa la yang boleh buat melainkan ketahanan mental ja....
harap2 cepat2 la penyakit aku nih hilang..kalau tak, jarang2 jela aku updatekan blog nih...
ok la..malas nak taip banyak2..baibai....



thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..