budak2 blurr yg comel...

Wednesday, June 13, 2012

GENG LUCASS yang sangat lucass

assalamualaikum n hye semua....

pejam celik pejam celik aku ni dah hampir nak tamatkan zaman universiti aku... sekarang ni tengah menghitung detik2 akhir sebelum berakhirnya gelaran siswwi usm... teringat masa mula2 sekali masuk usm.. aku ni boleh kata naif la jugak. selalu masuk kelas pun sendir2 ja..bukan sebab aku sombong tapi tahla..aku rasa macam susah nak bergaul dengan orang2 dalam kelas aku tu... tapi sejak2 menghitung hari ni aku jadi rapat plak dengan bebudak kelas aku... selalu makan sama2, hang out sama2, main bowling sama2, stadi sama2, berbbq sama2... sampai akhirnya kami ni dah jadi satu geng.. GENG LUCASS... 

mungkin sebab kami semua sekepala kot..otak masing2 mereng... aku pu tak tau sebenarnya sebab apa aku boleh tetiba jadi rapat dengan mereka semua... aku pun pelik napa secara tiba2 kami semua jadi sangat2 rapat sedangkan sem2 sebelum2 ni just kenal2 camtu ja...yang peliknya ada diantara mereka2 ni langsung tak pernah tau aku wujud..sob...sob..sob...sedih kan...

yang aku tau aku suka berkawan dengan mereka2 ni sebabnya  :
* kami sekepala
* tak kedekut...kalau sorang takda duit, yang lain2 mesti akan tolong jugak sebabnya takmau dia ketinggalan.. susah kan nak cari kawan camni...

yang pasti aku memang enjoy sangat sekarang ni...sem terakhir ni memang aku gunakan dengan sebaiknya... lepas habis ni mesti akan rindu sangat2 saat2 di usm...
 GENG LUCASS berlucas di QB.

 jangan ingat kami tau enjoy ja... futsall pun pandai tau..

GENG LUCASS... dali, husna, mizah, najwa, lucy n lalan...

PRAsan KONVO time..

 BBQ time.. with my majormate... geng2 SEJARAH...

v
v
v
v
v
v
v

yang ni jangan tanya la ok...saja nak selitkan jugak dia dalam ni...kingkong kesayangan aku.. hehehe..

notatakberkaitan : jangan tanya aku kenapa nama GENG LUCASS dan apa maksudnya..sebabnya hanya kami yang memahami maksudnya....



thankz 4 reading...lau rajin comment2 la yer..jangan lupa tinggalkan link di shoutbox yer..

2 comments:

Anonymous said...

hey u budak busuk! :(( ur entry makes me cried tau.... gonna miss u...want to hug u this coming saturday....

En. Beyazid said...

Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html